ADANA ŞEHİR TİYATROSU

Şehir Tiyatromuz, Adana Büyükşehir Belediye binası içerisinde 525 seyirci kapasiteli Tiyatro salonunda oyunlarını izleyiciyle buluşturmakta ayrıca çeşitli dernek ve vakıfların etkinliklerine ev sahipliği yapmaktadır. Yıl içerisinde 2 büyük oyunu ve çocuklar için çocuk oyunlarını minik sanatseverlerin beğenisine sunmaktadır. Ayrıca çok sayıda turne tiyatrosunun Adana’da oyunlarını sergilemelerine imkan sağlayan şehir tiyatrosu pek çok sivil toplum kuruluşunun toplantı panel ve söyleşilerine de ev sahipliği yapmaktadır. Şehir Tiyatrosunda Oyuncu, Teknik Personel ve İdari personel olarak toplam 30 kişi görev yapmaktadır.

ŞEHİR TİYATROSU FUAYESİ SERGİ SALONU

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu girişinde yer alan fuaye kentimizde önemli bir sanat mekanı haline getirilmiş açılan sergilerle birçok ressam, fotoğraf sanatçısı, hattat, ebru sanatçısı eserlerini sanatseverlerin beğenisine sunmuştur.